CLEAN CARE
Butterfly clothing
MD fashion
ΒΡΕΤΤΟΣ
Aεροπορική σύνδεση Ελσίνκι - Χανιά, στο επίκεντρο των επαφών του Δημάρχου Πλατανιά στη Φινλανδία
Aεροπορική σύνδεση Ελσίνκι - Χανιά, στο επίκεντρο των επαφών του Δημάρχου Πλατανιά στη Φινλανδία
Η δημιουργία τακτικής αεροπορικής σύνδεσης Ελσίνκι – Χανιά, στο επίκεντρο των επαφών του Δημάρχου Πλατανιά στη Φινλανδία
--------------------------------------
Έντονο το ενδιαφέρον των Φινλανδών για διακοπές στο Δήμο Πλατανιά
 
 
Στο πλαίσιο της συμμετοχής του Δήμου Πλατανιά στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού “ΜΑΤΚΑ Nordic Travel Fair” και σε συνέχεια των θεσμικών επαφών που πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 19/1 από το Δήμαρχο Πλατανιά και τα λοιπά μέλη της αποστολής, με εκπροσώπους τουριστικών φορέων και τοπικών αρχών του Ελσίνκι - και πιο συγκεκριμένα με την κα Anne Relander, Manager του Helsinki Marketing, αρμόδιου Οργανισμού για την τουριστική πολιτική του Δήμου Ελσίνκι και τον εντεταλμένο Σύμβουλο Τουρισμού της Περιφέρειας Helsinki-Uusimaa, κ. Lauri Kuukasjärvi – ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Γιάννης Μαλανδράκης είχε συναντήσεις εργασίας με τον Πρέσβη της Ελλάδας στη Φινλανδία, κ. Γεώργιο Αϋφαντή και τον διευθυντή του ΕΟΤ Σκανδιναβίας κ. Παύλο Μούρμα.
 
Στο πλαίσιο των εν λόγω επαφών - στις οποίες συμμετείχαν επίσης ο πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου κ. Π. Μαρινάκης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Επιχειρηματιών Δ. Πλατανιά «Ιάρδανος» κ. Α. Κοκολοδημητράκης και μέλη του ΔΣ του Συλλόγου -  ο Δήμαρχος κ. Μαλανδράκης συζήτησε την προοπτική δημιουργίας τακτικής αεροπορικής σύνδεσης από το Ελσίνκι προς τα Χανιά καθώς και τις δυνατότητες ανάπτυξης του τουρισμού της τρίτης ηλικίας, ο οποίος - όπως τονίστηκε - μπορεί να εξελιχθεί σε σημαντικό παράγοντα επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου στα Χανιά και στην Κρήτη γενικότερα, ζητώντας παράλληλα τη στήριξη των ως άνω φορέων στην προσπάθεια υλοποίησης αυτών.
 
Επίσης ο Δήμαρχος Πλατανιά είχε, στο πλαίσιο της έκθεσης, συναντήσεις και με tour operators όπου είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα  του Δήμου Πλατανιά ως τουριστικού προορισμού, δίνοντας έμφαση στις στη στενή σχέση που έχουν αναπτύξει οι Φινλανδοί επισκέπτες με την περιοχή τα τελευταία χρόνια, τονίζοντας παράλληλα την ανάγκη πληροφόρησης των Φινλανδών για τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού που μπορούν να απολαύσουν στην περιοχή.
 
Τέλος, σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια της έκθεσης επισκέφτηκαν το περίπτερο της Περιφέρειας Κρήτης στο οποίο βρισκόταν η αποστολή του Δήμου, χιλιάδες επισκέπτες οι οποίοι εξέφραζαν το έντονο ενδιαφέρον τους να επισκεφθούν την περιοχή του Πλατανιά και λάμβαναν ενημερωτικό υλικό και πληροφορίες για τα αξιοθέατα και τα τοπικά προϊόντα, ενώ αξίζει να επισημανθεί ότι την τελευταία ημέρα της έκθεσης, επισκέφθηκε την αποστολή του Πλατανιά και η Πρόξενος της Ελλάδας στο Ελσίνκι κα Φωτεινή Κουκέα, η οποία έμεινε εντυπωσιασμένη από το προωθητικό/πληροφοριακό υλικό αλλά και τον αριθμό των επισκεπτών που περνούσε από το περίπτερο.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ Πλατανιάς
 
ANEK
GUIDE
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
00:30
Ολοκληρώθηκε το σεμινάριο συμβουλευτικής για γονείς από το Δήμο Πλατανιά
18:58
Συνελήφθησαν 2 αλλοδαποί για κλοπή, στην περιοχή του Δήμου Πλατανιά στα Χανιά
11:12
Καθάρισε τα μπάζα από την παραλία του Μάλεμε το συνεργείο του Δήμου Πλατανιά
10:57
Αίτημα για την τοποθέτηση δύο φυλάκων σε αναστηλωμένα μνημεία του Δήμου Πλατανιά
14:06
Εθελοντική αιμοδοσία στο ΕΠΑΛ Πλατανιά
12:27
Γέμισε το Μάλεμε με μπάζα, τώρα τα ρίχνουν και δίπλα στους κάδους!
11:49
Ο Δήμος Πλατανιά περισσότερα προβλήματα δημιουργεί παρά επιλύει, του Μανώλη Ντουντουλάκη
17:12
Συμμετοχή Δήμου Πλατανιά στο 3ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ‘’Κερνάμε Ελλάδα 2018’’
21:04
ΈΚΤΑΚΤΟ! Καίγεται φορτηγό έξω από τις Βουκολιές
19:47
Ρομά πλένουν τα ρούχα τους στο δρόμο με νερό του ΟΑΔΥΚ
13:06
Σχετικά με τη μεγάλη τρύπα στο πεζοδρόμιο του παραλιακού δρόμου στον Πύργο Ψηλονέρου
12:24
Επανυποβολή αιτήσεων για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης
12:13
Κατανομή βοσκήσιμων εκτάσεων έτους 2017, για τους Κτηνοτρόφους Δήμου Πλατανιά
20:06
Περπατούσαμε δύο (2 )κι έμεινε ο ένας (1) μας ξαφνικά!!!
02:11
Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γυναικών Μάλεμε
CRETACON