CLEAN CARE
Το Καφέμου
ΒΡΕΤΤΟΣ
Η εκδήλωση που έγινε αφιερωμένη στα ζώα στο λιμανάκι του Πλατανιά!
Η εκδήλωση που έγινε αφιερωμένη στα ζώα στο λιμανάκι του Πλατανιά!
Σε μια όμορφη καλοκαιρινή  βραδιά  δίπλα στη θάλασσα εξελίχτηκε η χθεσινή εκδήλωση ,αφιερωμένη στα ζώα  ,του Δήμου Πλατανιά , της 5μελούς του επιτροπής  του για τα αδέσποτα στην οποία συμμετείχε με χορτοφαγικό μπουφέ και το ξενοδοχείο Porto Platanias .

Εκτός απο τα υπέροχα τραγούδια του συγκροτήματος " Εντέχνως Λαικοί "  που μας γέμισαν νοσταλγία αλλά και μας ξεσήκωσαν , αυτό που σηματοδότησε την εκδήλωσή μας ήταν οι βραβεύσεις  των αστυνομικών , των πυροσβεστών , των σχολείων και των κτηνιάτρων .

Η ιδέα της γιορτής και της βράβευσης ήταν του μέλους της 5μελούς επιτροπής του Δήμου Πλατανιά Νατάσας Μπομπολάκη , που εκπροσωπεί τον φιλοζωικό σύλλογο Η Προστασία των Ζώων .

Έτσι βραβεύτηκε για την συνολική της προσπάθεια  στις υποθέσεις των ζώων  η Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων  με παρόντα τον Διευθυντή της κ. Γιώργο Λυμπινάκη , τον δε τιμητικό έπαινο του έδωσε ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Ιωάννης Μαλανδράκης
 
Το Πυροσβεστικό Σώμα Ν. Χανίων για την βοήθειά του στους απεγκλωβισμούς ζώων  , την δε βράβευση του Διευθυντή του κ. Δημοσθένη Μπουντουράκη έκανε ο Αντιδήμαρχος Πλατανιά κ. Νικόλαος Δασκαλάκης , ο οποίος αργότερα μας εξέπληξε και με τις τραγουδιστικές του ικανότητες .
Στην συνέχεια βραβεύτηκαν τέσσερις αστυνομικοί για τον επαγγελματισμό τους , την αποτελεσματικότητά τους και την ευαισθησία τους στα περιστατικά κακοποίησης ζώων  , ο κ. Ματθαίος Ιγγλεζάκης  απο το αστυνομικό τμήμα Πλατανιά απο την Νατάσα Μπομπολάκη , ο κ. Χαιρετάκης Αντώνης απο το αστυνομικό τμήμα του Αποκόρωνα από τον αντιπρόεδρο του φιλοζωικού συλλόγου Πλατανιά Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Δράση  κ. Αρτέμη Κουτσαυτάκη , ο κ. Χρήστος Χατζής απο το αστυνομικό τμήμα Κισσάμου απο την πρόεδρο του φιλοζωικού συλλόγου Η Προστασία των Ζώων  κα Εφη Τσεκμέζογλου και τέλος ο κ. Λάμπρος Γκουμπέτης απο το αστυνομικό τμήμα Χανίων που βράβευσε η κα Ηρώ Λαβεντζάκη απο τον ίδιο  σύλλογο .

Στον κ. Ιγγλεζάκη επιφυλάσσαμε και μια μικρή έκπληξη , ένα  πολύ όμορφο μήνυμα  ευγνωμοσύνης ειδικά γι αυτόν απο την οικογένεια της Helia , της ταλαιπωρημένης λυκοσκυλίνας που ζούσε κάτω απο ένα τρέιλερ και με την συμβολή του και του συλλόγου Η Προστασία των Ζώων βρίσκεται τώρα στην παντοτινή οικογένειά της στη Γαλλία 

Στην συνέχεια βραβεύτηκε ο μαθητής του Γυμνασίου-Λυκείου Βουκολιών κ.Παναγιώτης Παπαδάκης , που είχε έλθει στην γιορτή με τον Κούκι , το  χαριτωμένο αδεσποτάκι που  υιοθέτησε και στο πρόσωπό του  βραβεύτηκαν όλα τα σχολεία του νομού μας που δραστηριοποιούνται σε εκδηλώσεις ευαισθητοποίησης για τα ζώα , τον  δε Παναγιώτη βράβευσε η πρόεδρος του συλλόγου Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Δράση κα Μαρία Μαυρομματάκη .
Μπράβο Παναγιώτη γι αυτό που είσαι και για το μήνυμα σεβασμού στα υπόλοιπα όντα του πλανήτη , που  έδωσες σε όλους μας .

Οι βραβεύσεις έκλεισαν με αυτή  των κτηνιάτρων και αρχικά της εξαιρετικής ομάδας εθελοντών κτηνιάτρων του γερμανικού φιλοζωικού συλλόγου Arche Νoah Creta e.V  , που τον τελευταίο χρόνο έχουν στειρώσει σε συνεργασία με τους Δήμους και την Πανελλαδική Φιλοζωική Περιβαλλοντική Ομοσπονδία και τους συλλόγους της πάνω απο απο 2000 αδέσποτα χωρίς καμία επιβάρυνση απο τους Δήμους και τους ευχαριστούμε γι αυτό , το δε βραβείο παρέλαβε ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων κ.Greg Ouls απο την Στέλλα Κοτσιφάκη  απο το σύλλογο η Προστασία των Ζώων .


Τούς Έλληνες τοπικούς  μας κτηνιάτρους  , εκείνους που μας στηρίζουν και μας βοηθούν όσο μπορούν , που ξενυχτούν πολλές φορές μαζί μας πάνω απο βαριά τραυματισμένα ή δηλητηριασμένα ζώα  και τους οποίους ευχαριστούμε , βράβευσε ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Πλατανιά κ. Γαβριήλ Κουρής στο πρόσωπο του κτηνιάτρου κ. Σπύρου Κτιστάκη , που εργάζεται στο κτηνιατρείο του κ Χατζηδάκη Λευτέρη .
Σε όλους αυτούς τους κτηνιάτρους θα παραδοθεί επίσης ο τιμητικός μας  έπαινος.

Οι εθελοντές των συλλόγων μοίρασαν υλικό, συζήτησαν με τον κόσμο , έδωσαν  μπαλόνια που έγραφαν  , στειρώνω , δεν αγοράζω- υιοθετώ, όχι στην εγκατάλειψη , δόθηκαν δε σε αρκετούς έλληνες και ξένους οι κάρτες της Ομοσπονδίας για την πανευρωπαϊκή καμπάνια  κατά της αιχμαλωσίας άγριων ζώων στους ζωολογικούς κήπους .

Πολλοί οι κηδεμόνες  ζώων συντροφιάς που ήλθαν στη συναυλία με τα κατοικιδιά τους , μικρόσωμα , μεγαλόσωμα  και τα οποία έδωσαν τον δικό τους τόνο με τα χαρούμενα γαβγίσματά τους στην γιορτή μας και γιορτή τους .
Η όμορφη Αννα Φραδελάκη παρουσίασε  ανεπιτήδευτα  και με χάρη την  όλη εκδήλωση συγκινησιακά φορτισμένη από το όλο κλίμα και την ευχαριστούμε .

Και σ' άλλα με υγεία.
Η οργανωτική επιτροπή της εκδήλωσης


Νατάσα Βυσσίνου Μπομπολάκη
Πρόεδρος της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας

Natassa Vyssinou Mpompolaki 
President of Pan-Hellenic Animal Welfare and Environmental Federation
www.pfpo.gr
 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ Πλατανιάς
 
ANEK
GUIDE
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
18:54
Εργαστήριο αποτελεσματικού γονέα από το κέντρο κοινότητας του Δήμου Πλατανιά
18:03
Ξεκίνησε τη λειτουργία του το Κοινωνικό Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών στο Δήμο Πλατανιά
01:13
Υπογράφηκε η Σύμβαση του Έργου ”Αναβάθμιση Υποδομών Σχολικής Μονάδας Γυμνασίου- Λυκείου Κολυμβαρίου” του Δήμου Πλατανιά
20:50
Επίσκεψη Δημοτικής Αρχής σε έργα στη ΔΕ Κολυμβαρίου του Δήμου Πλατανιά
20:45
Το Σουηδικό κανάλι «KANAL 5» στο Δήμο Πλατανιά για γυρίσματα της δημοφιλούς τηλεοπτικής εκπομπής «SUPERSTARS»
20:39
Υπογραφή Σύμβασης Έργου ”Αναβάθμιση Υποδομών Σχολικής Μονάδας Γυμνασίου- Λυκείου Κολυμβαρίου” Δήμου Πλατανιά
11:06
Η πρώτη υιοθεσία αδέσποτων ζώων στο Δήμο Πλατανιά
09:40
Βραβείο για το Δήμο Πλατανιά στο διαγωνισμό καινοτομίας “BEST CITY AWARDS 2017”
16:40
Καθαρισμός Φρεατίων στο Δήμο Πλατανιά
13:34
Εκδήλωση της Κοινωφελής Επιχείρησης για το Εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Τρίτης Ηλικίας
16:49
Κινηματογράφηση ιαπωνικού τηλεοπτικού σταθμού στο Δήμο Πλατανιά και στην μνημειακή ελιά των Βουβών
07:49
Συνεργασία Δήμου Πλατανιά με ΚΑΠΕ για θέματα εξοικονόμησης ενέργειας
18:19
Ένα μεγάλο μπράβο στο Πυροσβεστικό Σώμα για την προσπάθεια της να σώσει μια γάτα.
11:06
Επικίνδυνος ο δρόμος προς Ροδοπού με την πρώτη νεροποντή
09:02
Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις "ΓΗ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ" στο Δήμο Πλατανιά
CRETACON