CLEAN CARE
Το Καφέμου
ΒΡΕΤΤΟΣ
Η εκδήλωση που έγινε αφιερωμένη στα ζώα στο λιμανάκι του Πλατανιά!
Η εκδήλωση που έγινε αφιερωμένη στα ζώα στο λιμανάκι του Πλατανιά!
Σε μια όμορφη καλοκαιρινή  βραδιά  δίπλα στη θάλασσα εξελίχτηκε η χθεσινή εκδήλωση ,αφιερωμένη στα ζώα  ,του Δήμου Πλατανιά , της 5μελούς του επιτροπής  του για τα αδέσποτα στην οποία συμμετείχε με χορτοφαγικό μπουφέ και το ξενοδοχείο Porto Platanias .

Εκτός απο τα υπέροχα τραγούδια του συγκροτήματος " Εντέχνως Λαικοί "  που μας γέμισαν νοσταλγία αλλά και μας ξεσήκωσαν , αυτό που σηματοδότησε την εκδήλωσή μας ήταν οι βραβεύσεις  των αστυνομικών , των πυροσβεστών , των σχολείων και των κτηνιάτρων .

Η ιδέα της γιορτής και της βράβευσης ήταν του μέλους της 5μελούς επιτροπής του Δήμου Πλατανιά Νατάσας Μπομπολάκη , που εκπροσωπεί τον φιλοζωικό σύλλογο Η Προστασία των Ζώων .

Έτσι βραβεύτηκε για την συνολική της προσπάθεια  στις υποθέσεις των ζώων  η Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων  με παρόντα τον Διευθυντή της κ. Γιώργο Λυμπινάκη , τον δε τιμητικό έπαινο του έδωσε ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Ιωάννης Μαλανδράκης
 
Το Πυροσβεστικό Σώμα Ν. Χανίων για την βοήθειά του στους απεγκλωβισμούς ζώων  , την δε βράβευση του Διευθυντή του κ. Δημοσθένη Μπουντουράκη έκανε ο Αντιδήμαρχος Πλατανιά κ. Νικόλαος Δασκαλάκης , ο οποίος αργότερα μας εξέπληξε και με τις τραγουδιστικές του ικανότητες .
Στην συνέχεια βραβεύτηκαν τέσσερις αστυνομικοί για τον επαγγελματισμό τους , την αποτελεσματικότητά τους και την ευαισθησία τους στα περιστατικά κακοποίησης ζώων  , ο κ. Ματθαίος Ιγγλεζάκης  απο το αστυνομικό τμήμα Πλατανιά απο την Νατάσα Μπομπολάκη , ο κ. Χαιρετάκης Αντώνης απο το αστυνομικό τμήμα του Αποκόρωνα από τον αντιπρόεδρο του φιλοζωικού συλλόγου Πλατανιά Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Δράση  κ. Αρτέμη Κουτσαυτάκη , ο κ. Χρήστος Χατζής απο το αστυνομικό τμήμα Κισσάμου απο την πρόεδρο του φιλοζωικού συλλόγου Η Προστασία των Ζώων  κα Εφη Τσεκμέζογλου και τέλος ο κ. Λάμπρος Γκουμπέτης απο το αστυνομικό τμήμα Χανίων που βράβευσε η κα Ηρώ Λαβεντζάκη απο τον ίδιο  σύλλογο .

Στον κ. Ιγγλεζάκη επιφυλάσσαμε και μια μικρή έκπληξη , ένα  πολύ όμορφο μήνυμα  ευγνωμοσύνης ειδικά γι αυτόν απο την οικογένεια της Helia , της ταλαιπωρημένης λυκοσκυλίνας που ζούσε κάτω απο ένα τρέιλερ και με την συμβολή του και του συλλόγου Η Προστασία των Ζώων βρίσκεται τώρα στην παντοτινή οικογένειά της στη Γαλλία 

Στην συνέχεια βραβεύτηκε ο μαθητής του Γυμνασίου-Λυκείου Βουκολιών κ.Παναγιώτης Παπαδάκης , που είχε έλθει στην γιορτή με τον Κούκι , το  χαριτωμένο αδεσποτάκι που  υιοθέτησε και στο πρόσωπό του  βραβεύτηκαν όλα τα σχολεία του νομού μας που δραστηριοποιούνται σε εκδηλώσεις ευαισθητοποίησης για τα ζώα , τον  δε Παναγιώτη βράβευσε η πρόεδρος του συλλόγου Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Δράση κα Μαρία Μαυρομματάκη .
Μπράβο Παναγιώτη γι αυτό που είσαι και για το μήνυμα σεβασμού στα υπόλοιπα όντα του πλανήτη , που  έδωσες σε όλους μας .

Οι βραβεύσεις έκλεισαν με αυτή  των κτηνιάτρων και αρχικά της εξαιρετικής ομάδας εθελοντών κτηνιάτρων του γερμανικού φιλοζωικού συλλόγου Arche Νoah Creta e.V  , που τον τελευταίο χρόνο έχουν στειρώσει σε συνεργασία με τους Δήμους και την Πανελλαδική Φιλοζωική Περιβαλλοντική Ομοσπονδία και τους συλλόγους της πάνω απο απο 2000 αδέσποτα χωρίς καμία επιβάρυνση απο τους Δήμους και τους ευχαριστούμε γι αυτό , το δε βραβείο παρέλαβε ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων κ.Greg Ouls απο την Στέλλα Κοτσιφάκη  απο το σύλλογο η Προστασία των Ζώων .


Τούς Έλληνες τοπικούς  μας κτηνιάτρους  , εκείνους που μας στηρίζουν και μας βοηθούν όσο μπορούν , που ξενυχτούν πολλές φορές μαζί μας πάνω απο βαριά τραυματισμένα ή δηλητηριασμένα ζώα  και τους οποίους ευχαριστούμε , βράβευσε ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Πλατανιά κ. Γαβριήλ Κουρής στο πρόσωπο του κτηνιάτρου κ. Σπύρου Κτιστάκη , που εργάζεται στο κτηνιατρείο του κ Χατζηδάκη Λευτέρη .
Σε όλους αυτούς τους κτηνιάτρους θα παραδοθεί επίσης ο τιμητικός μας  έπαινος.

Οι εθελοντές των συλλόγων μοίρασαν υλικό, συζήτησαν με τον κόσμο , έδωσαν  μπαλόνια που έγραφαν  , στειρώνω , δεν αγοράζω- υιοθετώ, όχι στην εγκατάλειψη , δόθηκαν δε σε αρκετούς έλληνες και ξένους οι κάρτες της Ομοσπονδίας για την πανευρωπαϊκή καμπάνια  κατά της αιχμαλωσίας άγριων ζώων στους ζωολογικούς κήπους .

Πολλοί οι κηδεμόνες  ζώων συντροφιάς που ήλθαν στη συναυλία με τα κατοικιδιά τους , μικρόσωμα , μεγαλόσωμα  και τα οποία έδωσαν τον δικό τους τόνο με τα χαρούμενα γαβγίσματά τους στην γιορτή μας και γιορτή τους .
Η όμορφη Αννα Φραδελάκη παρουσίασε  ανεπιτήδευτα  και με χάρη την  όλη εκδήλωση συγκινησιακά φορτισμένη από το όλο κλίμα και την ευχαριστούμε .

Και σ' άλλα με υγεία.
Η οργανωτική επιτροπή της εκδήλωσης


Νατάσα Βυσσίνου Μπομπολάκη
Πρόεδρος της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας

Natassa Vyssinou Mpompolaki 
President of Pan-Hellenic Animal Welfare and Environmental Federation
www.pfpo.gr
 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ Πλατανιάς
 
ANEK
GUIDE
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
19:42
Επιστολή Δημάρχου Πλατανιά για την «Παραχώρηση κτημάτων που εκμεταλλευόταν από το ΕΘΙΑΓΕ, στον Δήμο Πλατανιά»
13:21
Εκλογές ΕΒΕΧ | Κάλεσμα μελών του Ιάρδανου
07:02
Η σωστή διατροφή και η άσκηση των παιδιών μας - Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Μάλεμε
09:38
Ολοκληρωμένη αντιπλημμυρική προστασία του Δήμου Πλατανιά - του Μανώλη Ντουντουλάκη
07:20
Συμμετοχή Δημάρχου Πλατανιά στο Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της ΚΕΔΕ
07:17
Γ. Μαλανδράκης: “Αναγκαία η υποστήριξη των Δήμων για την ωρίμανση μελετών και την υποβολή έργων στο ΕΣΠΑ”
19:04
Ρύθμιση οφειλών προς τον Δήμο Πλατανιά
15:57
Εορτασμός της Ημέρας Εθνικής Αντίστασης στο Δήμο Πλατανιά
10:16
Ανοικτό Ατομικό Πρωτάθλημα Γρήγοριου Σκακιού 2017 στο Δήμο Πλατανιά
15:14
Πρόσκληση από το Εσπερινό ΕΠΑΛ Πλατανιά και τον Τομέα Γεωπονίας
22:47
Ο «Ψηφιακός Πλατανιάς» παρουσιάστηκε σε συνέδριο ηλεκτρονικής διακυβέρνησης στην Κατερίνη
16:30
Ανοιχτό τουρνουά Σκακιού Δήμου Πλατανιά
16:22
Συνάντηση Δημάρχου Πλατανιά με τον Υπουργό Εσωτερικών
19:59
Παρέμβαση Γ. Μαλανδράκη για τον «αποκλεισμό» του τμήματος «Χανιά- Κίσσαμος» από το έργο της μελέτης – κατασκευής του ΒΟΑΚ
14:29
Άθλια η εικόνα του κοινοτικού ιατρείου Καμισιανών
CRETACON